meni

O nama

Samostalna radnja za izradu sveća i voštanica WAX SR iz Zrenjanina je kao preduzetnička radnja Tanasija Lovrova registrovana 1999. godine. Tradicija pravljenja sveća u zrenjaninskoj porodici Lovrov datira još od 1979. godine.

Nakon 18 godina, danas je WAX jedan od najvećih proizvođača parafinskih sveća i plastičnih lampiona u regionu. U proizvodnom pogonu posedujemo 2 ekstrudera za proizvodnju sveća kapaciteta oko 10 tona na mesečnom nivou, mašinu za proizvodnju plastičnih lampiona mesečnog kapaciteta oko 65.000 komada, prese za pravljenje limenih poklopaca, mlin za mlevenje parafina, pakericu...

Od 2012. godine ponudu smo upotpunili sa programom aromatičnih sveća pod brendom Mirisna sonata. Trenutno u ponudi imamo 3 modela aromatičnih sveća u staklenim čašama sa 5 mirisnih nota: vanile, jabuke, breskve, ruže i lavande. Takođe, proizvodimo i mirišljave lučice (tealights) u gore pomenutim mirisnim notama. Pored svakodnevne upotrebe ovih sveća u cilju stvaranja prijatne atmosfere, kako u vašem domu, tako i u poslovnim prostorima, u mogućnosti smo da vam ponudimo i posebno personalizovane sveće u vidu peskiranih čaša sa vašim logom ili porukom koju želite nekom da prenesete. Ovo može biti posebno interesatno i kao originalan prigodan poklon za razne prilike.

U ponudi imamo i anti-mosquito sveće sa mirisom citronele, koje uspešno odbijaju komarce i ostale insekte i predstavljaju odličnu zaštitu u otvorenim i zatvorenim prostorima.

Naš najnoviji proizvod su sveće u staklenim teglicama, kojima snabdevamo tzv. HoReCa segment, gde možemo ponuditi i uslugu ponovnog punjenja teglica, što drastično umanjuje troškove, a u isto vreme oplemenjuje prostore kafića, restorana i poslovnih prostorija.

Nudimo Vam sveće kao jedan dodatak Vašeg života... pratilac u svakoj prilici - rođendanima, slavama, radosnim i romantičnim trenucima.

 

Jer, sve je lepše uz sveće...